Blog

Kako uspavati bebu?
29.
Jun.
2023
Rast i razvoj
Kako uspavati bebu je jedan od najvećih izazova s kojim se roditelji susreću. U početku, mnogi roditelji se pitaju koliko bebe zapravo spavaju i zašto ne spavaju noću. Takođe je važno znati koliko često bebe spavaju tokom dana, koji su provereni načini da uspavate bebu.
Najlakši način kako zatrudneti-sve što treba da znate
29.
Jun.
2023
Trudnoća
Zatrudneti može biti uzbudljiv i čaroban trenutak u životu mnogih žena. Dok je nekim parovima priroda veoma blagonaklona, drugi mogu iskusiti izazove na putu ka ostvarenju trudnoće. Srećom, postoje koraci koje žene mogu preduzeti kako bi povećale šanse za začeće.
Palenta za bebe-kada davati bebi?
29.
Jun.
2023
Ishrana bebe i dece
Uvođenje čvrste hrane u ishranu bebe je važna faza razvoja. Kada se beba približi uzrastu od šest meseci, postoji mogućnost za dodavanje novih namirnica u njenu ishranu, kao što je proso za bebe. 
Refluks kod beba
29.
Jun.
2023
Zdravlje dece
Refluks kod beba je uobičajeno stanje koje se javlja kod mnogih novorođenčadi. Refluks se odnosi na vraćanje hrane iz želuca u jednjak, što može izazvati nelagodu i simptome kod beba. Istražićemo šta je refluks kod beba, zašto se javlja, kako ga prepoznati i lečiti, kao i neke prirodne načine ublažavanja simptoma.
Štucanje kod beba-saveti kako da sprečite
29.
Jun.
2023
Nega beba
Štucanje kod beba je česta pojava koja ponekad zabrine roditelje. Međutim, nije opasno i postoje načini kako da se rešite štucanja i pomognete vašoj bebi.
Sunčanica kod dece
01.
Jul.
2023
Nega beba
Sunčanica kod bebe je zdravstveni problem koji nastaje kao posledica izlaganja bebe visokim temperaturama i direktnom sunčevom svetlu.