Plaćanje karticom

Porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Dina, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu banke Intesa.
Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

 

Mogućnost plaćanja pošiljke Mastercard karticom

Aktivna je usluga plaćanja karticom kod kurira DExpress. Kuriri na svojim postojećim uređajima imaju aplikaciju za plaćanje zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja pruža beskontaktno plaćanje. Možete da platite platnom karticom ili mobilnim telefonom. Ova pogodnost omogućena je u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard.
Dostavljači iz kurirske službe DExpress osim vaše pošiljke i ispostavljenog računa, nose i POS terminale gde možete da prislonite vašu Mastercard karticu i jednostavno platite.

 

Plaćanje na rate na online

Plaćanje kreditnim karticama samo za iznose preko 5.000,00 rsd omogućeno je na rate gde je broj rata 2, 3, 4, 5, 6 ili 9.
Dospeće I rate je odmah, II rate za 30 dana, III rate za 60 dana i tako se dospeće povećava za 30 dana do poslednje rate.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je igurna za ovakav način plaćanja. Podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Potrebno je da unesete sledeće podatke:

Broj kartice,
datum isteka i
CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, naplata se obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu
*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.
Plaćanje je isključivo u valuti RSD. Moguće je platiti platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Aksa internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:
- isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije na navedenoj adresi.
- samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.