Rok isporuke

Rok isporuke za sve porudžbine napravljene na Aksa Premium internet prodavnici je 2 do 4 radna dana. Usled nepredviđenih okolnosti rok isporuke može biti duži od 4 dana. 
Dostava na kućnu adresu  je besplatana za sve porudžbine.

 

Preuzimanje pošiljke

Naručene proizvode šaljemo kurirskom službom Dexpress koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije. Radno vreme kurirske službe je svakog radnog dana od 8h do 17h.
Važno je da u tom periodu neka osoba bude na adresi koja može da preuzme pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.
Ako uočite da je transportna kutija oštećena i sumnjate da je proizvod oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas kontaktirajte na broj 011/444-43-05 ili putem email-a premium.aksaonline@aksa.rs.
Ukoliko je pošiljka bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ako vas ne nađe na adresi, treba da vas pozove na broj koji ste ostavili prilikom narudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ako vas i tada ne nađe na adresi, pošiljka se vraća nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti novo slanje.

 

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.