Zašto Aksa Premium?

Želeli smo da vam pružimo jedinstveno iskustvo kupovine.

Premium proizvodi nisu samo funkcionalni proizvodi, već pružaju osećaj ekskluzivnosti, posebnosti i nedostižnosti, a to ostvarujemo kroz poznate i kvalitetne brendove i širok asortiman.

Želimo da se osetite posebno.

Tu smo da ispunimo vaša očekivanja.
 

Naša priča

Bebe koje smo prve uslužili na početku našeg rada danas imaju 29 godina i zajedno se čudimo njihovim prvim cipelama kupljenim kod nas. Naša najveća radost je upravo to - mogućnost da gledamo naše male kupce kako rastu i da damo svoj doprinos u tome da postanu srećni, zadovoljni i zdravi ljudi.

 

Počeli smo 1994. godine kao mala prodavnica u naselju Medaković. Od tada pa do sada osvojili smo srca roditelja našim konceptom “Sve za bebe na jednom mestu” i nastavljali smo da ih osvajamo tako što smo pomno pratili inovacije na tržištu dečije opreme, modne trendove, kako bi mogli da učinimo najlepši period u životu što lepšim.

 

Kako ste vi i vaša porodica rasli, rasli smo zajedno sa vama. Danas Aksinu porodicu čine 26 prodavnica u 19 gradova, širom Srbije i Bosne i Hercegovine.

Vi i vaša porodica ste nam uvek bili i ostali na prvom mestu. Hvala Vam na poverenju.

 

Naša misija - da se dobrom uslugom, najširom ponudom, poznatim brendovima, kvalitetom i pristupačnim cenama zadovolje sva očekivanja potrošača, koji su uvek na prvom mestu kao glavni podsticaj daljeg napretka i razvoja.

 

Naša vizija - da kreiranjem takvog ambijenta, da AKSA brend postane prva adresa za roditelje i decu, a sa druge strane da bude poželjan poslodavac zaposlenima, koje smatra svojom pokretačkom snagom. Brend Aksa teži da bude uvažavan i poželjan partner, poznat po odabiru najkvalitetnijih proizvoda koji brižno negovanim odnosima štite interese kupaca, radnika i poslovnih partnera