Proizvode poručene putem internet prodavnice možete platiti na sledeće načine:

plaćanje pouzećem- gotovinski u prilikom isporuke
plaćanje na račun- uplatom na račun u pošti ili banci
plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

 

Cene na sajtu

Istaknute cene na proizvodima su maloprodajne i nisu uključeni troškovi dostave, ostali manipulativni troškovi i drugi koji utiču na cenu proizvoda. Besplatna dostava je za sve porudžbine.

Maloprodajne cene proizvoda važe u skladu sa politikom kompanije.

 

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke plaćanje porudžbine se vrši gotovinom u dinarskoj valuti.

 

Plaćanje na račun

Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom na račun, rok za uplatu je 3 radna dana od slanja potvrde porudžbine na e-mejl adresu navedenu u porudžbini. Poručene proizvode dostavljamo posle evidentirane uplate. Ako u roku od 3 dana uplata ne bude izvršena, prinuđeni smo da porudžbinu storniramo.

Uplatu možete izvršiti koristeći e-banking ili na bilo kom mestu na kom plaćate svoje račune. Uplatnicu popunjavate na osnovu podataka iz  potvrde porudžbine. Proizvodi se rezrevišu na tri dana. Uplatu izvršite u tom roku.

Za naknadne uplate posle roka po osnovu istog predračuna ne možemo da garantujemo raspoloživost proizvoda. Ako trenutno nemamo na raspolaganju željeni proizvod, obaveštavamo potrošača putem e-mejla. 

Posle prijema našeg obaveštenja potrošač je dužan da na e-mejl adresu premium.aksaonline@aksa.rs dostavi obaveštenje o odustajanju od poruždbine i broj računa za vraćanje uplate, čiji je vlasnik lice čiji su podaci navedeni u porudžbini. Na dostavljeni broj računa se vrši vraćanje uplate u roku od 3 radna dana od prijema obaveštenja o odustanku. Ako su dostavljeni pogrešni podaci o broju računa i vlasniku, o tome ćemo obavestiti potrošača, a vraćanje uplate će biti izvršeno nakon dostavljanja tačnih podataka. Uplaćena sredstva se vraćaju u roku od 3 radna dana od dostavljanja podataka o broju računa.

 

Plaćanje karticom

Porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Dina, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu banke Intesa.

Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

 

Mogućnost plaćanja pošiljke Mastercard karticom

Aktivna je usluga plaćanja karticom kod kurira DExpress. Kuriri na svojim postojećim uređajima imaju aplikaciju za plaćanje zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja pruža beskontaktno plaćanje. Možete da platite platnom karticom ili mobilnim telefonom. Ova pogodnost omogućena je u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard.

Dostavljači iz kurirske službe DExpress osim vaše pošiljke i ispostavljenog računa, nose i POS terminale gde možete da prislonite vašu Mastercard karticu i jednostavno platite.

Plaćanje na rate na online

Plaćanje kreditnim karticama samo za iznose preko 5.000,00 rsd omogućeno je na rate gde je broj rata 2, 3, 4, 5, 6 ili 9.
Dospeće I rate je odmah, II rate za 30 dana, III rate za 60 dana i tako se dospeće povećava za 30 dana do poslednje rate.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je igurna za ovakav način plaćanja. Podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Potrebno je da unesete sledeće podatke:

Broj kartice,
datum isteka i
CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, naplata se obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je isključivo u valuti RSD. Moguće je platiti platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Aksa internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:

- isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije na navedenoj adresi.

- samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

 

Plaćanje kreditnim i platnim karticama u maloprodajnom objektu

U Aksa maloprodajnim objektima postoji mogućnost plaćanja kreditnim i platnim karticama bez kamate na rate.

- plaćanje kreditnim karticama (master,visa,american) i debitnim (visa, dina) Banca Intese za iznose preko 5.000,00 rsd može se platiti na 2, 3, 4, 5, 6 ili na 9 rata. Dospeće I rate je odmah, II rate za 30 dana, III rate za 60 dana

- plaćanje platnim karticama u slučaju Dina Post Card Poštanske štedionice moguće je plaćanje na rate. Minimalni iznos za plaćanje 5.000,00 a maksimalni broj rata je 6. Dospeće I rate je za 30 dana, II rate za 60 dana, III rate za 90 dana.

Plaćanje čekovima u maloprodajnim objektima

- za iznose preko 5.000,00 rsd do 3 jednake mesečne rate, bez kamate: I rata za 30 dana, II za 60 dana, III za 90 dana
- za iznose preko 50.000,00 rsd do 6 jednakih mesečnih rata, bez kamate: I rata za 30 dana, II za 60 dana, III za 90 dana, IV za 120 dana.